Over ons

Studio Affresco biedt u een uniek product aan op gebied van interieurdesign!

De fresco techniek is overgenomen van de grootste kunstenaars en is bedacht en samengesteld in samenwerking met een Italiaanse groep schilders en het bedrijf Affresco. Alle productiefases worden bijgestaand door professionele vakmensen en 90% van al het werk wordt met de hand gedaan. De fresco's worden aagebracht op een speciale ondergrond. Het uitgezochte patroon (beste digitale kwaliteit) wordt bewerkt met bijzondere bestanddelen en uiteindelijk zo vervaardigd met de hand, zodat ze er authentiek uitzien. Op het werk worden barstjes en scheuren aangebracht met de hand, voor het gewenste fresco effect. Het handwerk schept een imitatie van een antieke wanddecoratie. Het oogt erg luxueus en weelderig.

De fresco's fresco's kunnen op bijna elk oppervlak worden aangebracht. De formaten kunnen varieren van klein tot erg groot. De fresco's zijn in staat om zelfs kleine ruimtes om te toveren tot een prachtig kasteel. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor wanddecoratie in kantoren, winkelpanden en horeca-gelegenheden. Met kleinere fresco's is zelfs meubeldecoratie mogelijk. Alle gebruikte materialen zijn milieuvriendelijk en duurzaam.

De bevestiging aan de wand is makkelijk en er wordt een instructie bij gestuurd hoe dit het beste gedaan kan worden. De vervaardiging van de fresco duurt ongeveer een maand. Ook kunnen wij de bevestiging aan de wand zelf uitvoeren voor u.

Prijs op aanvraag.

Contact

Als u meer informatie wenst over de technische kanten, voor prijsopgave, of een vrijblijvend gesprek, dan kunt u contact met ons opnemen op de volgende wijze:

Telefoon:
023-5333055
Mobiel:
06-17714709

E-mail: info@affresco.nl

Partners

Studio Affresco nodigt uit om samen te werken met designbureau's etc.

We bieden jullie een unieke mogelijkheid om op een eenvoudige manier jullie aanbod te vergroten op design gebied.